Målgruppe

Elever

Priser

  • 1 ½ time: kr 8.950

Se også Pris og Praktisk

Foredraget bliver afholdt af  Stine Helding Rand

Vi hjælper til både at forstå de svært tilgængelige fællesskaber, og hvorfor nogle unge mænd vælger dem fremfor skolegården, ungdomsklubben eller sportsforeningen.

I CfDP har vi igennem længere tid haft fokus på de sårbare og vrede unge mænd og deres digitale færden. På baggrund af det arbejde, har vi i efteråret 2019 afholdt temadage for knap 200 fagpersoner over hele landet.

Temadagene er kogt ned til en koncentreret workshop på ca. 2½ timer bestående af oplæg og efterfølgende debat mellem tilhørere og oplægsholdere. Workshoppen er målrettet fagpersoner, der arbejder med unge, og som ønsker at blive klogere på Alt-Right, INCEL, 4Chan, Pepe the Frog og andre emner og udtryk inden for området. Her fortæller vi mere om de vrede, unge mænd og deres ageren på nettet, og giver bud på, hvordan fagpersoner kan bruge projektets viden i deres daglige arbejde:

  • Hvem er den vrede unge mand, og hvad laver han, når han går online?
  • Hvad ved vi om ham, og hvilke implikationer har det for praksis?
  • Hvordan møder vi de unge mænd i øjenhøjde og i dialog?

God viden at ”kunne putte i rygsækken” til brug i ens daglige arbejde. Rigtig gode indlæg.

Faglig temadag, okt. 2019

Deltager – Aarhus Kommune

Pris og praktisk

Workshoppen kan tilpasses efter jeres behov og eventuelt kombineres med andre emner om digitale unge.

Pris fra kr. 8.750,- eks. transport + moms.

Foredraget bliver holdt af Cand. Psyk. Stine Rand fra Center for Digital Pædagogik.

Vi vil altid gerne bruge et smartboard/projektor samt højttalere + evt håndfri mikrofon ved større forsamlinger. Det med småt (aflysning, transport mv.)

Bestil oplæg

For eksempel hvilken målgruppe, ca antal deltagere, ønskede tidspunkt(er) og eventuelt særlige emner du gerne vil have berørt.