Om os

I 2004 åbnede vi chatrådgivningen Cyberhus for børn og unge, hvor de var, nemlig online. Siden da har det taget fart, og i 2011 stiftede vi Center for Digital Pædagogik, der i dag udover egne rådgivninger, partnerprojekter og publikationer også besøger hele landet for at holde foredrag og workshops for fagfolk, elever og forældre omkring digital pædagogik, børn og unge, problematikker og how-to ud fra vores praksisbaseret viden. Her hjælper vi blandt andet med at indtænke digitale aspekter i kommunikationen med børn og unge.

socialokonomiCenter for Digital Pædagogik er en selvejende institution. Formålet er socialøkonomisk og dermed almennyttigt/velgørende, og alt overskud tilfalder udsatte børn og unge via geninvestering i det digitale socialpædagogiske arbejde for børn og unge.

Vores formål er ikke at tjene penge - vi arbejder derimod ud fra tanken om, at vi vil gøre en forskel for andre og sikre hjælp og støtte til sårbare børn såvel som voksne. Det betyder også, at et eventuelt overskud bliver geninvesteret i sårbare mennesker enten i eksisterende eller nye projekter. Vi er med andre ord en social virksomhed. Det betyder for os, at vi har fuld fokus på det gode formål.

Vi har her hos Center for Digital Pædagogik vision om at arbejde for at skabe nærvær, gennemsigtighed og tryghed for udsatte mennesker gennem pædagogisk brug af digitale medier og ved inklusion.Vi møder derfor alle på vores rådgivningsplatforme med åbenhed, nysgerrighed og uden fordomme, så vi giver plads til deres meninger, tanker og følelser. Det samme gælder for vores samarbejdspartnere.

Center for Digital Pædagogik er tilknyttet KFUM’s Sociale Arbejde, hvor vi arbejder på at styrke den socialpædagogiske indsats over for udsatte børn og unge i Danmark.

Vedtægter kan læses eller downloades her.

Du kan læse vores cookie - og persondatapolitik her.

CfDPs Nyhedsbrev

Du vil løbende blive opdateret omkring de unges digitale liv, cirka hveranden måned.