Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Efter en dejlig lang og rolig sommerferie er CfDP oppe i fuld gear igen. Igangværende projekter ruller ud – og nye projekter ruller ind. Specielt oplever vi stor interesse omkring digital pædagogik fra mange kommuner rundt i landet. Der er også stigende efterspørgsel, både i vores egen digitale rådgivning blandt børn og unge som søger råd og vejledning, men også efter vores viden og ydelser hos organisationer der ønsker at flytte det pædagogiske arbejde online.   Derfor er det med glæde at vi kan byde en lang række nye ansigter velkommen i CfDP. Først og fremmest velkommen til de mange nye frivillige rådgivere som gør det muligt at svare på den lind strøm af spørgsmål som børn og unge stiller i brevkassen og chatten i den digitale rådgivning på Cyberhus.dk. Uden jeres hjælp ingen rådgivning. Derefter også en stor velkomst til en lang række free-lancer og praktikanter indenfor webproduktion/design som resten af året bl.a. skal hjælpe os med at udrulle den nye internetbaseret misbrugrådgivning. I år har vi studerende fra Æstetik og Kultur og Digital Design fra Aarhus Universitet samt flere studerende fra Aarhus Erhvervs Akademi  og multimedie uddannelserne. Velkommen til Martin, Marie-Louise, Louise, Alin, Daniel, Nevena og Ingeborg.

Sidst og ikke mindst velkommen til Jonas Sindal, som er CfDP’s nye netværker og konceptudvikler. Det siges, at han faldt i den u-teoretiske gryde som barn, og han kan ikke lade være med at tage sit arbejde helt ind i hjertekuglen. Han har øje for det kommunikative potentiale i enhver situation, og han kan godt lide tanken om at bruge hårde værktøjer til bløde udfordringer. Jonas arbejder med brugerinvolvering og designprocesser på tværs af CfDP’s projekter.
Holdet er hermed sat for efteråret – og sammen med jer derude – glæder vi os til at sætte digital pædagogik, nye medier og mennesker i kog, så vi sammen kan gøre en forskel for udsatte børn, unge og voksne.
]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.