Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Du brænder for digitale medier og formidling til børn og unge og er på udkig efter feltets bedste praktikplads?

Du er kommet ind på rette side. Center for Digital Pædagogik har lang erfaring med børn, unge og digitale medier. Paletten er bred inden for feltet – og der er lagt op til en spændende praktikplads hvor du får rig mulighed for, at udfordre både dig selv og os, indenfor brugen af nye medier, formidling og kommunikation.

Uddybende beskrivelse

Du bliver formidler og tovholder på projektet MOBILER MOD MOBNING sammen med en medarbejder fra CfDP og en medarbejder fra Lommefilm.dk. Projektet handler om formidling af digital trivsel på landets skoler med fokus på brugerinddragelse.

Projektet består af 5-timers workshops for folkeskoleklasser, hvor vi laver kampagnespots mod digital mobning. Idéen er, at gøre eleverne til afsendere på det gode budskab, og lader dem stå for at sprede det til deres skole. Du skal i samarbejde med teamet stå for 10-15 oplæg på Sjælland i foråret 2012.

 Vi tilbyder en praktik i et tværfagligt og innovativt miljø, hvor:

 • Du får udvidet dit erfaringsgrundlag og afprøvet din teoretiske kunnen i praksis omkring formidling og brug af sociale medier

 • Du vil opnå praktisk erfaring og få udfordret dine kommunikative evner i forhold til sociale medier

 • Du vil få ansvar for at formidle MMM konceptet på skolerne

 • Du vil være med til at udvikle og forfine vores MMM koncept i tæt samspil med et par håndfulde idérige, fagligt engagerede og imødekommende kollegaer og netværkskontakter

 • Du bliver en del af et tværfagligt team, med rod i såvel den socialfaglige verden, som i en bred vifte af merkantile og kreative kandidatuddannelser

 • Du gør en forskel indenfor socialøkonomi og humanitært arbejde

 • Du får naturligvis dækket alle omkostninger forbundet med praktikstedet og besøgende på skolerne.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har mod på at formidle digitale budskaber om sociale medier til børn og unge

• Du har lyst til at videreudvikle CfDPs brugervendte MMM koncept i overensstemmelse med vores mål og værdier

• Du deltager engageret, ansvarsfuldt – arbejder selvstændigt og finder muligheder og løsninger

• Du har en naturlig interesse for kommunikation, er interesseret i netkultur og fascineres af nye mediers løsninger

• Du er studerende og har lyst til en stilling på 30 timer. Arbejdstiden tilrettelægges i samarbejde med den daglige leder. Ansættelse er snarest muligt. Kontakt Anni Marquard m: 50 50 24 13 for mere information eller hvis du har spørgsmål.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.