Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Den 9. oktober 2012 udkommer Center for Digital Pædagogik med bogen Digital Trivsel – i arbejdet med børn og unge. Heri deler vi vores viden, erfaringer og holdninger fra blandt andet skolebesøg, online rådgivningen på Cyberhus.dk og samtaler med fagpersoner. Det er kort fortalt en bog, der omfavner de etiske og pædagogiske problemstillinger, der er i arbejdet med udsatte børn og unges færden på nettet.

Udgivelsen fejre vi i Odense sammen med University College Lillebælt, Pædagoguddannelsen ved at invitere til et spændende seminar. Her vil vi tage fat på bogens tema om, hvordan man kan arbejder digitalpædagogisk med udsatte børn og unges trivsel på nettet, og hvorfor dette arbejde er vigtigt. Læs mere om bogen og tilmeld dig siden her.

Vi håber du kigger forbi…

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.