Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

IT og Sociale Medier i UndervisningenKontrollen slippes fri når unge boltrer sig digitalt, og der åbnes for digital mobning og chikane – ligesom i skolegården. Skolens ansvar forandres i takt med den digitale udvikling, og det er kun naturligt, at trivsels-opgaverne rækker ind i den digitale verden.

Mød Kristian Lund, filosof og projektleder, Center for Digital Pædagogik når han med udgangspunkt i 7 års arbejde med pædagogik over nettet giver tips til hvordan du kan imødekomme udfordringen.

 

Hvad er de etiske og moralske spørgsmål på de digitale arenaer?

Teknisk overvågning versus øget forebyggende arbejde

Hvor går grænsen mellem privat og offentlig person? For lærer og for elev?

Forstår de unge konsekvenserne af deres digitale fodspor – og når problemet er opstået, hvad er så skolens ansvar? Hvad er forældrenes?

Det sker i forbindelse med Teknologisk Instituts konference IT og sociale medier i undervisningen 30. november til 1. december 2011.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.