Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Ved årsskiftet hoppede Center for Digital Pædagogik ind i sit 2. leveår. Det er præcist et år siden vi, på de digitalpædagogiske grundsten  fra Cyberhus, etablerede CfDP som en socialøkonomisk virksomhed. Målet var, at bruge vores mangeårige erfaringer og kompetencer med digitale medier og børn/unge til at skabe en indtjening, der kunne sikre det frivillige arbejde med at rådgive udsatte børn og unge online.

Visualiseret i denne model:

 

2011 blev et godt år – hvor vi formåede at skabe positive resultater sammen med en lang række samarbejdspartnere. Vi kom i mål med drømmen om at skabe et socialøkonomisk fundament, drømmen om at fastholde et gratis og frivilligt digitalt tilbud til udsatte børn/unge og drømmen om skabe en god arbejdsplads. Det har været fantastisk glædeligt og motiverende for os alle i CfDP, at opleve den meget positive respons vi har modtaget alle steder – og vi takker for den varme modtagelse, tilliden og den store opbakning til vores arbejde.

2012 ser ud til at blive endnu et godt og travlt år. Internt tager vi hul på et større udviklingsprojekt i vores digitale rådgivning Cyberhus.dk, der skal opdateres med nye features og brugervendte aktiviteter. Eksternt samarbejde vi med en lang række af partnere – og en del projekter er allerede skudt godt i gang eller bliver det inden udgangen af januar:

Digitaliseret indsats mod radikalisering blandt unge – i samarbejde med Aarhus Kommune og en gruppe unge

Det Digitale Spejl – i samarbejde med bl.a. Red Barnet, Børns Vilkår,  Digital Dannelse, TI og folkeskoler i hele landet

En ny runde Mobiler Mod Mobning på sjællandske skoler i samarbejde med Lommfilm og masser af skoleelever

Den endelig lancering af TUBAs nye rådgivnings site hvor vi er leverandør af den samlet platform

Vi ønsker alle vores læsere og samarbejdspartnere et godt nytår 2012 – og glæder os til at tage fat på mange nye udfordringer i det nye år – til glæde for vores samarbejdspartnere og de børn og unge som skal have gavn af løsningerne.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.