Jonas Ravn

Seniorkonsulent med speciale i unges digitale trivsel Mere om Jonas

CfDP og Aarhus Kommune har netop indgået en samarbejdsaftale om pilotprojektet, Digital Pejling, der har som formål at sætte mobning, flertalsmisforståelser og digital dannelse på skoleskemaet på en række Aarhus skoler.

Digital Pejling tager udgangspunkt i erfaringerne fra Social Pejling – et redskab, der har dokumenteret effekt i det forebyggende arbejde blandt unge. Kombineret med CfDPs erfaring med skoleoplæg om netetik vil Digital Pejling sætte fokus på den digitale adfærd og trivsel på sociale netværk. Hvad tænker vi om andre unges tilværelse på nettet, og hvad er fakta. Redskabet konfronterer de unge med egne opfattelser overfor det generelle billede. Herigennem håber vi på at kunne bearbejde nogle af de flertalsmisforståelser, der kan skabe trivselsproblematikker i klassen.

I pilotfasen skal minimum 16 fjerdeklasser, 16 ottendeklasser og alle deres forældre have oplæg og foredrag af CfDP. Pilotprojektet inddrager i første omgang 8 skoler i Aarhus Kommune og løber fra umiddelbart efter sommerferien frem til det tidlige forår 2013.

Tak til Aarhus Kommune for at give os den mulighed. Vi glæder os meget til projektet.

For nærmere information kontakt Jonas Ravn

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Jonas Ravn

Seniorkonsulent med speciale i unges digitale trivsel Kontakt Jonas

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.