Unges risikoadfærd online
Test af grænser hører ungdomslivet til – også online. Men for nogle – særligt unge mænd – kan adfærden blive risikofyldt og vække bekymring for deres demokratiske dannelse og trivsel. Bliv klogere gennem vores workshop eller oplæg.
Målgruppe
Fagpersoner
Priser
- Workshop på 3 timer: 13.500 kr. (eks. moms og kørsel)
- Oplæg på 1 ½ time: 8.995 kr. (eks. moms og kørsel)
Se også Pris og Praktisk
Arrangementet bliver afholdt af én af de erfarne oplægsholdere i Center for Digital Pædagogik. Vi finder den, der passer bedst til jer.
Online risikoadfærd handler om unges – og særligt unge mænds – nysgerrighed for, interaktion med eller deling af hadefuldt indhold, der vækker bekymring for demokratisk dannelse. Det kan være influencere, fora eller fællesskaber, som for eksempel dyrker nedværdigende fremstillinger af kvinder eller seksuelle, etniske og religiøse minoriteter.
Find viden, værktøjer og meget mere om online risikoadfærd her.
Andre former for negativ onlineadfærd som for eksempel selvskade, mobning eller billeddeling uden samtykke kan indgå som elementer, men opfattes her ikke som online risikoadfærd i sig selv, med mindre det sker i en sammenhæng, der vækker bekymring for demokratisk dannelse.
Selvom online risikoadfærd ofte er lovlig, er det vigtigt at forebygge, fordi adfærden – udover at udgøre en risiko for den unges demokratiske dannelse – kan afspejle mistrivsel samt medføre en øget risiko for radikalisering og lovovertrædelser.
Du og dine kolleger får indblik i:
- Hvordan online risikoadfærd og bekymrende onlinefællesskaber konkret ser ud for særligt unge mænd
- Hvilke tekniske, sociale og psykologiske faktorer, der skubber til adfærden
- Oplæg giver en kort introduktion til to konkrete værktøjer, der kan implementeres i egen praksis, mens workshops også afsætter tid til at få værktøjerne i hænderne gennem casearbejde.
Pris og praktisk
Arrangementet kan tilpasses efter jeres behov og eventuelt kombineres med andre emner om digitale unge.
13.500 kr. for workshops og 8.995 kroner for oplæg – eks. moms og transport. Transport efter statens takster.
Vi vil altid gerne bruge et smartboard/projektor samt højttalere + evt håndfri mikrofon ved større forsamlinger. Det med småt (aflysning, transport mv.)