Computerspil og gaming er vokset eksplosivt de seneste år, og det er gået fra at være en lille niche i kældre og på teenageværelser til en olympisk sportsgren og nationalsport. Det betyder også, at computerspillene fylder mere og mere i de unges hverdag. Men fylder de for meget? I oplægget forsøger vi at svare på det og meget andet om computerspil.

Målgruppe: Forældre

Computerspil er fantastiske. Unge mennesker kan tabe mange timer, når de sidder alene i computerens skær. Til gengæld får de masser af social stimuli og skræddersyede udfordringer ud af spillene.

Computerspil og kulturen omkring dem kan være svær at forstå, når man ikke selv er vokset op i slipstrømmen fra CounterStrike, League of Legends og Minecraft. Vi giver et indblik i, hvorfor og hvordan computerspil gør børn og unge glade, og så giver vi gode råd til, hvordan man styrer skærmtid og sørger for, at computerspillene ikke bliver noget, man skændes om derhjemme.

Vi vil gerne snakke om det hele, alt fra aldersmærke, sprogbrug og skærmtid til kost og ernæring, fordomme, stereotyper, motivation, streaming og meget mere. Vi ønsker at give jer et indblik i den ungdomskultur, der med sit særegne sprog og højlydte følelsesniveau kan være svær at dele entusiasmen for, når man er forælder.

Pris og praktisk

Oplægget varer ca. 1½ time og koster 5.500 DKK + transport (eksl. moms).

Skal foredraget afholdes mere end 150 km fra Aarhus tilføjes et tillæg på 1000 DKK.

Ved større forsamlinger bedes skolen at stille et smartboard/projektor (med VGA-udgang) samt håndfri mikrofon til rådighed.

Det med småt (aflysning, transport mv.)

Kontakt

Skriv eller ring til Christian Mogensen

E-mail: christian@cfdp.dk

Hovednummer: 86 370 400 (Spørg efter Christian)

Kontakt os og hør mere

Skriv direkte til Jonas Ravn på jonas@cfdp.dk hvis du ønsker at bestille eller spørge til et oplæg.

Oplys gerne, hvor mange deltagere I er, ønsket tidspunkt og eventuelt særlige tematikker, som I gerne vil høre om.

Du er også velkommen til at ringe på: 86 37 04 00 Spørg efter Jonas Ravn