Gennem de sidste to måneder har vi rekrutteret slutbrugere til et frivilligt panel, som har indvilliget i at bidrage med løbende feedback til vores udviklingsproces. Brugerpanelet gør det betydeligt lettere for os at teste idéer tidligt, og det resulterer i en mere grundig brugerinvolvering.

Hvem sidder i panelet?

I brugerpanelet sidder primært unge slutbrugere, men også enkelte pårørende og behandlere. Panelet er udelukkende rekrutteret online, hvilket har medvirket til at sikre bred geografisk repræsentation. Panelet tæller i skrivende stund over 35 personer, som inddrages med jævne mellemrum frem til sitet offentliggøres i efteråret 2012.

Kunne du tænke dig at deltage i netstof.dk’s brugerpanel, kan du let tilmelde dig herunder. Tilmelding er uforpligtende. Du giver os blot tilladelse til at kontakte dig i forbindelse med spørgsmål til sitets udvikling, og du vil naturligvis til enhver tid kunne afmelde dig igen.

Dette projekt er udarbejdet for Socialstyrelsen i samarbejde med Slagelse Misbrugscenter.

 

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Jonas Sindal Birk

Seniorkonsulent med speciale i kommunikation, design og strategi Kontakt Jonas

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.