I går, den 1 september, samlede Center for Digital Pædagogik, Red Barnet og Medierådet for Børn og Unge alle stakeholdere for det danske Safer Internet Centre, som vi tilsammen udgør. Imellem diskussioner og præsentation om arbejdet for et sikkert internet i Danmark, var jeg en af de inviterede oplægsholdere. Det gav mig muligheden for at introducere et af de begreber jeg synes er vigtigst både for filosofer og enhver med interesse for de nye medier; cyborgs!

Det var en fornøjelse at deltage og få lov til at præsentere nye idéer, og ikke mindst få dem godt modtaget.

Derudover fik jeg også afprøvet et nyt værktøj, som jeg klart vil anbefale man prøver sig frem med: Prezi. Det var interessant at skabe min præsentation på en ny måde, og ikke bare den sædvanlige række slides. Det gjorde mig bedre til at fokusere på formidling og ikke bare at “få det hele med”. Faktisk et ret godt eksempel på hvordan et værktøj ændrer vores måde at arbejde på…

Men det er en meget lang og spændende diskussion hvordan det foregår – lige nu kan man måske få en lille “teaser” i denne præsentation (bare brug pilene nederst), så kan man også få en idé om tanken bag Prezi. Kontakt os endelig hvis værktøjet, eller diskussionen om hvad de nye værktøjer gør ved os og de unge medie-brugere, pirrer nysgerrigheden!

 

PS: Inspireret af Creative Commons-oplæget før mit, er præsentation til fri, ikke-kommerciel afbenyttelse – men den er nok sjovest hvis man har en filosof ved hånden at diskutere med 🙂

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.