Online4ever er undervisningsmateriale rettet mod mellemtrinnet. Materialet blev udviklet i 2010 sammen med Filurens teaterskole for børn. Som lærer har du her mulighed for at sætte net- og mobiletik til debat i klassen på en anderledes måde.

UV-materialet består af debatskabende videoer og en medfølgende lærervejledning, hvor du kan finde ideer til retning i debatten. Videoerne omfatter blandt andet en række forløb, der udspiller sig blandt unge med en forbindelse til digitale medier. Herudover finder du 6 korte Facebook-monologer, der på sjov og tankevækkende vis fremhæver problematikker fra det store sociale netværk:

Unge & digitale medier

 

Facebook monologer

 

Online4ever er opstået som et samarbejde mellem Cyberhus, Filurens teaterskole for børn i Aarhus og Bikubenfonden. Oprindelig er projektet et forum-teaterstykke med mulighed for at inddrage publikum i de webetiske problematikker. I forbindelse med stykket blev de ovennævnte videoer produceret, så andre kan få gavn af problematikkerne fra teaterstykket.

 

Materialet er gratis at anvende på egen hånd.

Kontakt Jonas Ravn, hvis du har spørgsmål til produktet.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Jonas Ravn

Seniorrådgiver og foredragsholder - børn og unges digitale liv Kontakt Jonas

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.