Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

I næste uge deltager vi under overskriften ”Virtual volunteering” i læringsbazaren på Center for frivilligt socialt arbejdes årlige Uddannelseskonference. I år sættes der spot på de frivillige sociale organisationer som læringsarenaer for personlig og faglig udvikling og der præsenteres forskellige indfaldsvinkler til læring.

Vores oplæg hedder :”Virtual volunteering – frivillige i cyberspace” og tager udgangspunkt i 7 års arbejde med virtual volunteering og digitale medier som læringsrum i forbindelse med frivillige medarbejdere. Kerneydelsen er online rådgivning for udsatte børn og unge via chat, brevkasser og andre interaktive elementer på www.cyberhus.dk. Det digtiale fokus i det rådgivende arbejde, har gennem årene betydet en naturlig udvikling af e-træning systemer og evalueringsværktøjer med digitalt afsæt. Kom forbi og se hvordan vi i praksis bruger digitale dagbøger, træner frivillige til chatrådgivning og hvordan vi kommunikere med frivillige over hele landet – kort sagt: virtual volunteering.

Talkshop med rullende 10 minutters inspirationsoplæg om virtual volunteering i praksis, hvor du efterfølgende vil få lejlighed til ”hands on” på værktøjerne og tale med Erroll Marshall og Camilla Rode Jensen om erfaringer med de digitale medier som læringsrum.

 

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.