CfDP har hjulpet med det tekniske og digitalpædagogiske CfDP står for udvikling, design og implementering af ungøkonomi.dk. Her kan unge med gæld og andre økonomiske problemer få anonym rådgivning via en enkel besked funktion med dokument-deling. CfDPs digitalpædagogiske konsulenter har klædt de frivillige på for at skabe de bedst mulige pædagogiske rammer omkring rådgivningen. Projekt ‘På fode igen’ har selv stået for rekrutteringen af de bankrådgivere, der udfører rådgivningen. Ung Økonomi – gratis, uvildig og anonym økonomisk rådgivning Ungøkonomi.dk yder gratis hjælp til økonomiske spørgsmål som fx:

  • Overblik over borgerens samlede økonomi
  • Gæld – overblik, kontakt til kreditorer, omlægning mm.
  • Rådgivning om og hjælp til gældssanering
  • Budgetlægning
  • Hvordan får man mest ud af sine penge?
  • Hvor kan man spare og dermed få mere mellem hænderne?
  Fakta om projektet
Målgruppe: Unge, der har spørgsmål til deres økonomi. Projektets formål: At hjælpe unge til at få overblik over deres økonomiske situation og rådgive om lån, gæld og budgetter. Redskaber: Gratis, uvildig og anonym økonomisk rådgivning for unge på www.ungokonomi.dk – blandt andet via online brevkasse og artikler.
]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.