Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

screenagersBanner-310x73Vi er i Center for Digital Pædagogik med i et større internationalt projekt (Screenagers), hvor vi skal undersøge brugen af it og digitale medier inden for det pædagogiske felt og i socialt arbejde. Formålet er at blive klogere på, hvordan disse medier kan bruges i en pædagogisk praksis, hvordan de bidrager til arbejdet men også hvilke udfordringer og forbehold der kan være. Vi er godt i gang med at forsøge at afdække brugen af it og det er her du kommer ind i billedet!

Vi har brug for din hjælp
Vi har nemlig brug for din hjælp for at blive klogere på, hvordan forskellige former for it og digitale medier bruges ude hos jer, som arbejder med de unge. Spørgeskemaet er rettet mod dig, som arbejder med unge i alderen 9-20 år og det tager ikke mere end 6-8 minutter at gennemføre og det vil være en kæmpe hjælp for os, hvis du vil bruge de få minutter på at svare på spørgsmålene, så vi kan blive klogere og lære af de erfaringer, som du har gjort dig.

Du skal blot tage udgangspunkt i din egen arbejdssituation og ikke svare på vegne af hele din organisation. Gå direkte til spørgeskemaet.

Fokusgruppeinterviews
I juni måned afholder vi også fokusgruppeinterviews i Aarhus omkring brugen it og digitale medier, så hvis du har lyst til at deltage, vil det være en kæmpe hjælp for os – du er mere end velkommen, lige meget om du er superbruger eller ikke er tilhænger af medierne. Send en mail på anni@cfdp.dk hvis du ønsker at deltage.

Resultater fra undersøgelsen og fra fokusgruppeinterviews vil blive delt her på bloggen og på vores sociale medier.

På forhånd tusind tak for dit bidrag og din hjælp.


]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.