Center for Digital Pædagogik har i samarbejde med UU-Aalborg produceret et website til uddannelsesugen i Aalborg.

uddannelsesuge.dk er der samlet alt om uddannelsesugen, der foregår i uge 4, 2014. I denne uge har  UU-vejledningen i Aalborg stor fokus på, at de unge kan opleve tilbuddene om uddannelser og job på nye måder – også digitalt.

uddannelsesuge.dkHele uge 4 skal være med til at give mange elever fra Aalborg ny inspiration til at vælge uddannelse efter 9. og 10. klasse. Måske møder man et erhverv eller en uddannelse, man ikke anede eksisterede – måske er man heldig at møde lige netop den voksne, som kan inspirere en til en spændende ungdomsuddannelse og karriere.

Uddannelsesugen sker i samarbejde med de lokale uddannelsesinstitutioner, erhverv og skoler i Aalborg, som i samarbejde tilbyde et hav af aktiviteter til de unge uddannelsessøgende.

Websitet er opbygget således, at det bedst muligt kan understøtte de mange fysiske aktiviteter digitalt, med bl.a. konkurrencer, online tilmeldinger , afstemninger og quiz.

Vi har også i denne opgave anbefalet, at det digitale produkt udarbejdes som et website i stedet en native app. Er du nysgerrig på netop valg af platform, kan du læse mere i  dette indlæg: “Website eller Native App?”, der er skrevet af vores digitale produkt leder, Michael Lajlev.

Kontakt CfDP v. Anni Marquard for yderligere information om projektet.

Fakta-boks om projektet

Målgruppe:
Unge fra 8.-10. klasse, der er uddannelsessøgende.

Projektets formål:
At give de unge et indblik i de forskellige oplevelser og begivenheder, der sker under uddannelsesugen i Aalborg.

Redskaber:

Et responsive website, der understøtter UU-vejledningen Aalborgs uddannelsesuges fysiske aktiviteter i Aalborg med mulighed for online tilmelding til aktiviteter, quiz, konkurrencer og afstemninger.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Grundlægger og Administrerende Direktør Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.