Anni Marquard

Grundlægger og Administrerende Direktør Mere om Anni

Det er med stor glæde vi kan byde Stine Liv Johansen velkommen som nyt bestyrelsesmedlem i Center for Digital Pædagogik

Stine Liv Johansen indtræder 1. september i Center for Digital Pædagogiks bestyrelse og løfter dermed vores allerede stærke og velfungerende bestyrelse yderligere med sin store faglighed og erfaring indenfor unges digitale liv.

Stine er lektor, ph.d., Center for Børns Litteratur og Medier, Aarhus Universitet, og besidder stærke kompetencer og stor erfaring inden for digital dannelse og trivsel. Vi kender Stine gennem mange års samarbejde gennem forskellige indsatser og projekter – og glæder os til et styrket samarbejde, der kommer til at give stor værdi til vores arbejde med børn og unges digitale liv.

Center for Digital Pædagogiks formand Anne Vinter glæder sig over det nye medlem til bestyrelsen:

”Stine er en markant og anerkendt forsker og debattør indenfor børn og unges digitale liv og fællesskaber. Stine kan med sin indsigt og position bidrage til at skærpe CfDP’s indsatser og arbejde med unges digitale liv på flere felter. Samtidig vil Stines stærke faglige profil supplere den øvrige bestyrelses kompetencer på bedste vis. Vi glæder os.”

Stine kan med sin indsigt og position bidrage til at skærpe CfDP’ s indsatser og arbejde med unges digitale liv på flere felter. Samtidig vil Stines stærke faglige profil supplere den øvrige bestyrelses kompetencer på bedste vis.

Anne Vinter Bestyrelsesformand – Center for Digital Pædagogik

Stine har i mange år forsket i samspillet mellem medier, teknologi og hverdagslivets praktikker, med særligt fokus på leg – og har en meget lang række projekter, publikationer og forskning inden for feltet med i bagagen, når hun træder ind over dørtrinet til Center for Digital Pædagogik.

I forbindelse med sin indtræden i bestyrelsen siger hun:

”Som forsker i børn og unges digitale liv er det for mig meget meningsfuldt at involvere mig dér, hvor der arbejdes i praksis med netop dette område, særligt i relation til arbejdet med de unge, der er i sårbare situationer. Jeg har fulgt og samarbejdet med CfDP i flere år og kender derfor til deres tilgang og deres dybe og grundige faglighed. Og det vil jeg gerne være med til at styrke og udvikle endnu mere. Jeg kan forhåbentlig bidrage med en endnu stærkere forankring i viden og forskning og ikke mindst med at skabe opmærksomhed omkring CfDP’s arbejde i mit netværk.”

Som forsker i børn og unges digitale liv er det for mig meget meningsfuldt at involvere mig der, hvor der arbejdes i praksis med netop dette område, særligt i relation til arbejdet med de unge, der er i sårbare situationer.

Stine Liv Johansen Bestyrelsesmedlem – Center for Digital Pædagogik

Vi er mange i CfDP som glæder os til at dele vores praksis med Stine – og jeg er sikker på, at hun i høj grad kommer til at styrke Center for Digital Pædagogiks fokus på arbejdet med børn og unge i sårbare positioner – og ikke mindst deres digitale liv.

Hjerteligt velkommen til.

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.