Hvad lærte vi? Gennem processen med udvikling og udbredelse af kurserne, har vi set behovet for mere akkrediteret digital badging for unge, så der kan bygges bro mellem hvad de unge kan tilbyde, og hvad en arbejdsgiver søger. Akkreditering gennem anerkendte organisationers sponsorering af et digitalt badgekursus ville være den mest effektive måde at opfordre unge til at give sig i kast med digital badging på, og samtidig sikre badgets troværdighed for den potentielle arbejdsgiver. Vi ved, at unge finder det nyttigt at gennemføre det digitale badgekursus. Men vi ved også, at bredere anerkendelse af disse og andre digitale badgekurser ligeledes er en nøgle til yderligere forbedring af de unges jobparathed. Vi ved, at vi kan hjælpe unge med at forstå de færdigheder, de har indhøstet, og give dem redskaberne til at demonstrere dette over for arbejdsgivere på en værdifuld måde, og vi er stolte af at have været med til at tage de første skridt på vejen mod et større udbredt kendskab til badging i Danmark. Læs hele rapporten her Klik her for at læse mere om “Problemknuser” og “Superhjælper” Klik her for selv at prøve kurserne]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Signe Sandfeld Hansen

Fagkonsulent med fokus på digital ungerådgivning og fællesskaber Kontakt Signe

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.