Center for Digital Pædagogik tilbyder organisationsudvikling til både offentlige og private virksomheder. Her anvender vi pædagogikken og etikken som redskaber til at opnå overensstemmelse mellem det digitale arbejde og den fysiske strategi for arbejdet med udsatte målgrupper.

Vi er dybt forankret i det digital pædagogiske arbejde og har mere end 8 års erfaring med at sætte etikken i fokus. Vi er gode til digital pædagogisk praksis og har også mange års erfaring med dette.  Vi vil være med til at sætte etiske overvejelser på dagsordenen og lade etikken kvalificere organisationers og medarbejderes beslutninger og handlinger når det kommer til digitale strategier for det pædagogiske arbejde.

Alle kan gå digitalt. Udfordringen er at vælge de rigtige løsninger og udforme koncepterne på en måde, der giver mening i forhold til de børn og unge, der har brug for hjælpen. Center for Digital Pædagogik har god erfaring med at arbejde brugercentreret. Det vil sige, at vi tager udgangspunkt i børnene og de unges virkelighed, men også i den virkelighed, som er på den anden siden af bordet, hos dem, der skal hjælpe børnene og de unge.

Vi arbejder ud fra følgende model:

 

Kontakt Anni Marquard for yderligere information, dialog og tilbud.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.