Repræsentanter fra knap 30 danske kommuner er allerede medlemmer af netstof.dk, og det er vores mål at få alle kommunale misbrugsindsatser til at tilslutte sig projektet. Medlemsskab er gratis og uforpligtende frem til og med 2015.

Tilmelding indebærer

  • Du bliver løbende opdateret med Netstofs nyhedsbrev.
  • Du bliver inviteret til Netstofs halvårlige (fysiske) konferencer.
  • Som repræsentant for din kommune modtager du i oktober en pakke med online informationsmaterialer om det nye Netstof.dk.
  • Du får mulighed for at blive tilknyttet som ekstern rådgiver i sitets brevkasse, eller du kan selv bidrage til indholdet på Netstof, hvis der er emner, du gerne vil belyse med din praksiserfaring.
  • Vi forbeholder os retten til engang i mellem at spørge vores kommunale medlemmer efter feedback på de digitale tilbud vi udvikler, for på den måde at sikre, at det nye Netstof kan blive så hensigtsmæssigt som muligt for dets brugere.

Ubegrænset deltagelse

Der er ingen begrænsninger for, hvor mange enkelte ansatte, der kan repræsentere en given kommune. Selvom din kommune står på listen herunder, vil vi stadig opfordre dig til at tilmelde dig, så du selv kan holde dig opdateret. Måske nogle af dine kolleger også kunne være interesserede i at følge med?

Se den fulde medlemsliste her.

Meld dig til det nye Netstof.dk her.

Læs mere om vores arbejde med at involvere de unge slutbrugere i udviklingen af de nye Netstof.dk.

 

Dette projekt er udarbejdet for Socialstyrelsen i et samarbejde mellem Center for Digital Pædagogik og Slagelse Misbrugscenter.

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Jonas Sindal Birk

Seniorkonsulent med speciale i kommunikation, design og strategi Kontakt Jonas

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.