Skrevet af tidl. medarbejder Erroll Marshall

På en lun efterårsdag i november hørte jeg en sang af Ole Berthelsen som rørte mig dybt. Den hed “På den anden side” og indkapslede på smukkeste vis vores arbejde i digitale rådgivning Cyberhus.dk. Nu er den tilgængelig for alle børn og unge der besøger Cyberhus og de kan reflektere og udtrykke de tanker og følelser den skaber hos dem.

 

 

 

 

 

 

“for du aner jo slet ingenting om
at være med stækkede vinger”

“Er du med så kan vi dele mine drømme
du kan få en fribillet – til mit mareridt”

“tør du – være med mig”

 “Nej for du er fra den anden side
du tilhører et folk  jeg aldrig blir en del af”

Med ord og sætninger som disse, inspireret fra hans eget arbejde med sårbare unge, rammer Ole ind i mange af de erfaringer, oplevelser og følelser vi møder hos de unge der besøger Cyberhus. Men Ole rammer også lige ind i det vi prøver i Cyberhus, nemlig at turde være hos den unge, også når det er sværest.

Refleksioner over eget liv

I Cyberhus prøver vi at skabe nogle trygge rammer online, hvor den unge har mulighed for at blive set, hørt og reflektere over eget liv, for derigennem at skabe motivation til konstruktive og fremadrettede handlinger. Skriftligt, i lyd og i billeder, kan den unge udtrykke sig, fortælle deres historie og indgå i dialog med voksne og andre unge i Cyberhus.

På den netop offentliggjorte temaside “På den anden side”, kan alle unge der besøger Cyberhus nu høre sangen. De kan på siden male billeder til musikken, skrive deres  tanker og følelser, debattere sangen med andre unge, samt linke til videoer og musik som de kommer til at tænke på. Alt sammen med det formål, at sangen skal starte en refleksion over eget liv hos den enkelte.

Det bliver spændende at følge temasiden og den kommende aktivitet og der skal lyde en stor tak til Ole, for hans lyst til at samarbejde og den inspiration hans musik er og har været.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.