☰  Menu

Bliv frivillig

Vær med til at gøre en forskel sammen med 6 fuldtidsansatte, 80 frivillige og mere end 10.000 besøgende om måneden. Du kan læse, hvordan Center for Digital Pædagogik er som arbejdsplads her.

Bliv frivillig rådgiver i cyberhus.dk

Cyberhus.dk er en af grundstenene i Center for Digital Pædagogik og bidrager til centrets viden med værdifulde erfaringer om digital pædagogik i praksis. Projektets vigtigste udgangspunkt er det frivillige engagement.
Cyberhus.dk slog første gang dørene op for børn og unge i maj 2004. Siden har antallet af besøgende været støt stigende, og det samme gælder antallet af frivillige i Cyberhus' forskellige teams.

Bliv rådgiver

 

Bliv praktikant i Center for Digital Pædagogik

Vi er vilde med praktikanter - der tilfører os energi, vovemod og inspiration. Er du vores nye praktikant? Vi modtager praktikanter fra mange forskellige uddannelsesinstitutioner. I hvert enkelt tilfælde tages der konkret stilling til, om vi er et relevant praktiksted, og om vi kan stille den nødvendige støtte og vejledning til rådighed.

Uddannelserne kan være inden for det sociale, pædagogiske og psykologiske område i forhold til børn og unge, inden for medier og formidling eller merkantile uddannelser.

Bliv praktikant

 

Hvorfor bliver nogle frivillige? Hvad laver de som frivillige?

Og hvad får dem til at holde ved år efter år? Mød her fem frivillige medarbejdere i Cyberhus og læs, hvad de siger om at være frivillig:

Frivillig historier:

Lise Zederkof   Rasmus Riber   Line Sindal Nielsen   Niels Hansen   Signe Skovgaard Kristensen

Vil du modtage CfDPs nyhedsbrev?

Nej tak