Hvad vil du gerne vide mere om?

Måske har du lige været til forældermøde på dit barns skole. Måske diskuterede I skærmtid eller du lærte endelig hvad et ‘meme’ er? Uanset hvad, har du nu mulighed for at få tilføjet et par gode nuancer til din forståelse af dit barns online liv.

I menuen ovenfor kan du klikke dig ind på en håndfuld emner, som vi udbygger med mere og mere god forælder-viden over den kommende tid.

Du kommer langt med gammeldags nysgerrighed. Når man spørger børn og unge, vil de ofte gerne have deres forældre til at interessere sig mere for deres liv, heriblandt også de digitale aspekter. Men mange forældre er af den opfattelse, at de ved for lidt til at kunne spørge ordentligt ind til deres børns digitale liv. Måske du kender det? Seniorrådgiver Jonas Ravn har talt med tusindvis af unge om deres digitale vaner, og han giver herover sit besyv med, omkring hvad forældre kan stille op med deres uvidenhed. Se mere på vores temaside om Onlinekultur i familien (Filmen er produceret for teenageforældre.dk)

Blogindlæg til forældre

Hjælp dit barn med at tage kontrol over privatlivet

Hjælp dit barn eller børn omkring dig med at beskytte sig selv på de forskellige apps og medier, som de er på. På den måde kan I også få taget snakken om, hvordan man bruger medierne med omtanke, hvad der er sjovt ved dem, og hvad der potentielt kan være problematisk.

Vælg et logo nedenfor og få vejledning til privatindstillingerne på de sociale medier, som er allermest populære hos børn og unge lige nu.

TikTok

Facebook

Snapchat

Instagram

YouTube

Steam

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og analyser om børn og unges brug af digitale medier.