☰  Menu

Cookie- og persondatapolitik

Center for Digital Pædagogik (CfDP) er opmærksom på den nye persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018, hvorfor vi er i fuld gang med at opdatere denne side. Siden vil løbende blive ændret frem mod d. 25. maj.

1. Persondatapolitik

Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du vil til enhver tid kunne finde den gældende version af Politikken på denne side.

Dataansvarlig

Center for Digital Pædagogik er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har indsamlet og modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Center for Digital Pædagogik
Skanderborgvej 156, 8260 Viby J.
Telefon: 86 370 400
E-mail: info@cfdp.dk
CVR nr.: 37 25 17 71
(Herefter ”CfDP”)

Den overordnede retlige ramme for vores behandling af personlige oplysninger er Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF med tilhørende regulering. I tillæg hertil kommer den lov, som måtte blive vedtaget på baggrund af forslag til lov om supplerende bestemmelser til forordning om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger fremsat den 25. oktober 2017.

 

Sikkerhed

Vores behandling af personoplysninger er underlagt vores procedurer for behandlingssikkerhed og risikovurdering. Vi har implementeret interne regler og procedurer for opretholdelse af passende sikkerhed fra det tidspunkt, hvor vi indsamler personoplysninger frem til sletning, ligesom vi alene overlader vores behandling af personoplysninger til databehandlere, som opretholder et tilsvarende passende sikkerhedsniveau.

 

2. Cookies

Center for Digital Pædagogik (CfDP) deler dine personlige informationer med 3. parts virksomheder i den forstand, at vi benytter Google Analytics til at indsamle og vise statistik over brugen af sitet, for at kunne forbedre alles brugeroplevelse af cfdp.dk. Vores chatfunktion vil også gemme en eller flere cookies fra dit besøg. Du har altid mulighed for at fravælge cookies i din browser, se vejledning nederst. CfDP indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på CfDP sker under overholdelse af gældende lovgivning om databeskyttelse.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

CfDP kan indsamle oplysninger om dig og andre besøgende besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad bruger vi cookies til?

Hver gang en besøgende kommer ind på cfdp.dk, gemmes der en cookie på den besøgendes computer. Cookien fortæller os hvor lang tid den besøgende er på hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler der bliver læst, om det er det første besøg, hvilken browser og styresystem, etc. Informationen er anonym og opsamles sammen med informationerne fra alle de andre brugere, således at vi får en statistisk oversigt over brugen af cfdp.dk. Statistikken bruger vi til at videreudvikle CfDP og skabe en bedre brugeroplevelse for alle. Hvert eneste besøg på CfDP registreres af Google Analytics ved hjælp af cookies. Vores CMS-platform Drupal bruger desuden også cookies til for eksempel at cache (huske) de sider som vores besøgende er mest interesserede i; og derved levere en hurtigere og bedre oplevelse af siden.

Sådan slår du cookies fra

Her er en guide til at slå cookies fra i din internetbrowser. http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/stop-cookies-installed.html Vær opmærksom på, at enkelte funktionaliteter ikke fungerer hvis du slår cookies fra.

3. Spørgsmål og personlig kontakt

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Ved at skrive til os på info@cfdp.dk kan du anmode om indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret om dig, herunder de formål, som oplysningerne er indsamlet til. Vi vil efterkomme din indsigtsanmodning så hurtigt som muligt.

Klage til tilsynsmyndighed

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til det danske datatilsyn: Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K., telefon 3319 3200, e-mail: dt@datatilsynet.dk

Opdatering af vores datapolitik

Center for Digital Pædagogik er forpligtet til at overholde de grundlæggende principper om beskyttelse af personoplysninger og databeskyttelse. Vi gennemgår derfor regelmæssigt denne politik for at holde den opdateret og i overensstemmelse med gældende principper og lovgivning. Denne politik kan ændres uden varsel. Væsentlige ændringer af politikken vil blive offentliggjort på vores hjemmeside sammen med en opdateret version af politikken.

Eventuelle ændringer, vi måtte foretage i nærværende politik i fremtiden, vil blive offentliggjort på denne side og kan eventuelt blive meddelt dig via e-mail.

Senest opdateret 1. maj 2018.

Vil du modtage CfDPs nyhedsbrev?

Nej tak