Tilbage til oversigten

Vi har opdateret vores privatlivspolitik

I morgen den 25. maj træder de nye regler om databeskyttelse i kraft.  Reglerne stiller en række nye krav til behandling af personoplysninger.  I CfDP hilser vi den nye dataforordning velkommen.

Der har været talt og skrevet meget om den nye Persondataforordning (GDPR). I CfDP hilser vi den nye dataforordning velkommen. Vores gode samarbejdspartner gennem mange år, Henning Mortensen, medstifter og formand for Rådet for Digital Sikkerhed, rammer hovedet på sømmet:

“Vi skal have en respekt for personoplysninger. For hvis vi ikke har det, risikerer vi at underminere hele digitaliseringen. Hvis vi ikke behandler folks data ordentligt, så er der ingen grund til at have tillid til os, der behandler oplysningerne.”

Nogle af de gode ting som kommer til at ske er:

  • Du har altid mulighed for at få oplyst præcist, hvilke personoplysninger vi opbevarer om dig.
  • Du har altid mulighed for at få oplyst, hvordan vi behandler dine personoplysninger og til hvilke formål.
  • Du har altid mulighed for selv at bestemme, hvilke typer informationer vi sender til dig.
  • Du har retten til at blive glemt.

 

Vi har opdateret vores privatlivspolitik, hvor du til enhver tid kan læse meget mere om, hvordan vi behandler dine data samt om dine rettigheder.

Vi står naturligvis altid til rådighed for spørgsmål vedrørende behandling af dine personoplysninger. Kontakt info@cfdp.dk eller undertegnede direkte på m: 50 50 24 13.

Citat fra Henning Mortensen: altinget.dk

Skriv ny kommentar

CfDPs Nyhedsbrev

Du vil løbende blive opdateret omkring de unges digitale liv, cirka hveranden måned.