Vi møder de unge der, hvor de er: På nettet
Vi var nogle af de første i Danmark til at se og udvikle effekten ved anonym, online rådgivning af børn og unge. Siden 2004 har vi givet dem mulighed for blive set, hørt og forstået på et tidligt tidspunkt igennem chatsamtaler, fora og brevkasser.
Det startede med Cyberhus.dk, som stadig er et af Danmarks største rådgivningsuniverser. I dag driver vi også en lang række andre rådgivninger med forskellige målgrupper og emner.
Med vores mangeårige erfaring hjælper vi også andre virksomheder og organisationer med at bygge og drive onlinerådgivninger, ligesom vi i forskellige projekter er ved at udbrede den digitalpædagogiske metode til de kommunale rådgivningstilbud. Det sidste kan du læse mere om nedenfor.
CfDP's egne rådgivninger tæller blandt andet:
Dine eksperter
Har du brug for ekspertudtalelser eller andre input om online rådgivning, så tøv ikke med at kontakte vores medarbejdere, der arbejder med emnet:

Niels-Christian Bilenberg
Niels-Christian er pædagogisk koordinator med ansvar for rådgivningen, samt rekruttering og oplæring af frivillige rådgivere på vores rådgivningssites.
Han brænder for at sikre en tryg, motiverende og tillidsskabende digital relation til de børn og unge, han møder i rådgivningerne.
Niels-Christian er uddannet pædagog og har i flere år arbejdet med børn og unge på skoleområdet. Han har været pædagogisk koordinator i Cyberhus siden 2007.

Stine Helding Rand
Hvilken indflydelse har det digitale liv på børn og unges udvikling, færdigheder og generelle trivsel? Det er noget, der optager Stine.
Stine er kandidat i Psykologi fra Aarhus Universitet. Hun har speciale i individers forandrede identitets- og selvforståelse, efter de har været udsat for traumer.
For Stine er det interessant, hvad der rører sig i børn og unges verden, og særligt hvilken rolle det digitale liv spiller. Kombineret med flere års terapeutisk og rådgivningsmæssig erfaring bruger hun det, når hun rådgiver på CfDP’s online rådgivningssider Cyberhus og MitAssist.

Signe Sandfeld Hansen
Den direkte kontakt til de unge og at gøre en forskel, det er hvad Signe brænder for i hendes arbejde hos CfDP. Uanset om det er online på chatrådgivningen eller offline til workshops.
Signe er uddannet kandidat i Psykologi fra Aarhus Universitet, og hun har specialiseret sig i unge og rusmidler. Når hun ikke koordinerer gruppechats på Cyberhus, har hun ansvaret for at koordinere kampagner på selvsamme sted.

Pernille Ballisager
Børn og unge lærer og udvikler sig på forskellige måder, og de digitale medier har også en finger med i den proces. Det er præcis det, som Pernille interesserer sig for og arbejder med hos CfDP.
Pernille er uddannet bachelor i Uddannelsesvidenskab og kandidat i Pædagogisk Psykologi fra DPU på Aarhus Universitet. Hun har speciale i unges overskridelse af marginalisering, og så har hun flere års erfaring med at rådgive og vejlede børn, unge og voksne. Erfaringen bruger hun aktivt som rådgiver i Cyberhus.