Vi møder de unge der, hvor de er: På nettet

Vi var nogle af de første i Danmark til at se og udvikle effekten ved anonym, online rådgivning af børn og unge. Siden 2004 har vi givet dem mulighed for blive set, hørt og forstået på et tidligt tidspunkt igennem chatsamtaler og brevkasser.

Det startede med Cyberhus.dk, som stadig er en af landets største rådgivningssider. I dag driver vi også en lang række andre rådgivninger med forskellige målgrupper og emner.

Med vores mangeårige erfaring hjælper vi også andre virksomheder og organisationer med at bygge og drive onlinerådgivninger, ligesom vi i forskellige projekter er ved at udbrede den digitalpædagogiske metode til de kommunale rådgivningstilbud. Det sidste kan du læse mere om nedenfor.

Vi bringer jeres ungeindsatser online

Udover at drive vores egne digitale rådgivninger, har vi de seneste år haft stort fokus på at udbrede chat, brevkasse og andre digitalpædaogiske metoder til en lang række kommer og andre organisationer i hele landet.

Med støtte fra VELUX Fonden har vi for eksempel et unikt samarbejde med 14 kommuner, hvor vi som eksperter på området uddanner og opkvalificerer kommunale rådgivere, der så selv chatter med eller svarer på brevkassespørgsmål fra de lokale unge. Det gør kommunerne i stand til at nå mange unge, der ikke er klar til at dukke op i fysiske rådgivningstilbud. Samtidigt binder det frivillighed og kommunal fagekspertise sammen i et unikt samarbejde til gavn for alle.

Bliv inspireret til at arbejde digitalt ved at læse med i vores metodehåndbog ”Digital Håndbog – Kommunal praksis møder frivillig rådgivning i nye medier”.

Vi kan hjælpe jer med at udnytte den digitale rådgivningsmetode og dermed når flere unge der, hvor de i forvejen befinder sig: Online.

Ring til CfDP’s centerleder Anni Marquard på 50 50 24 13 eller skriv på info@cfdp.dk allerede nu.

Supervision

Som noget nyt tilbyder vi nu professionel supervision på digital rådgivning.

Med baggrund i 16 års erfaring med at rådgive børn og unge på nettet, kan du få indsigter i og perspektiver på jeres arbejde med digital rådgivning.

Supervisionen vil gøre jer til bedre rådgivere og sikre, at de børn og unge, I møder, får den støtte, der har brug for.

Læs mere og book os her

CfDP's egne rådgivninger tæller blandt andet: