Har du brug for viden om børn og unges hverdag på nettet?

Børns og unges digitale hverdag, sociale medier og skærmtid har aldrig fyldt så meget i den offentlige debat. Der er en stor opmærksomhed på skærmenes indflydelse på vores børn i medierne og i de danske hjem. Digital dannelse er blevet et populært begreb blandt politikere, journalister og fagpersoner.

Hos CfDP er vi mere interesserede i den digitale trivsel. Altså: Hvordan tackler børn og unge nye udfordringer som digital mobning, billeddeling, seksuelle krænkelser online? Vi arbejder hver dag på at nuancere debatten om, hvad der er sundt og usundt, når det gælder mobiltelefoner, spillekonsoller og pc’er.

Interessen for de digitale børn og unge og de teknologiske medier udmønter sig hos os i foredrag, workshops og bidrag til for eksempel bøger, hvor vi hele tiden har de unges trivsel i en online hverdag i fokus.

>> Gå til  Foredrag  |  Dit Liv på Nettet  |  Viden

Vi holder foredrag for 12.000 børn, unge og voksne hvert år

Til vores foredrag og workshops tager vi ud og ser vores modtagere i øjnene – lige fra indskolingselever over forældre og til klubmedarbejdere.

Oplæggene bygger på vores mangeårige erfaring med børns og unges digitale hverdag, hvor vi både inddrager læring fra vores digitale rådgivninger og de tusindvis af skolelever, vi årligt møder til oplæg. Vi holder foredrag om digital trivsel, digital dannelse, sociale medier, gaming, skærmtid, privatliv på nettet og mange andre emner.

Vi har helt sikkert også foredraget eller workshoppen til dig og din organisation. Er du interesseret i at få os ud, så kontakt Jonas Ravn på jonas@cfdp.dk eller tlf. 86 37 04 00.

Se alle vores foredrag her

"Tak for et super oplæg, som var opdateret til den daglige virkelighed, og som sad lige i skabet til målgruppen." SSP-konsulent i Odense Kommune

Dine eksperter

Har du brug for ekspertudtalelser eller andre input om børns og unges digitale liv og nye tendenser, så tøv ikke med at kontakte vores medarbejdere, der arbejder med digital trivsel: