Temadagen gav indblik i den foreløbige evaluering af projektet, to kommuners forskellige tilgange til digital ungerådgivning i henholdsvis SSP- og klubpraksis. Sidst på eftermiddagen fik deltagerne hands on-erfaring med gruppechat, et af centrets seneste initiativer. Deltagerne agerede engageret ensomme børn og unge, som det ses på billedet ovenfor, og fik online rådgivning af rådgiver Signe. Dagen blev afsluttet med mulighed for at snakke med vores medarbejdere, og her fik vi god respons på dagen og oplæggenes forskellige perspektiver på digital ungerådgivning. Er du interesseret og ønsker at høre mere om et samarbejde, kan du kontakte centerleder Anni Marquard på anni@cfdp.dk eller 50 50 24 13.

Gense dagens oplæg

Vi livestreamede oplæggene på vores Facebook-side, og ønsker du at gense dem, eller var du forhindret i at deltage, kan du følge med her: Kolde fakta og varme resultater v/Amalie Agerbæk, evalueringskonsulent ved Ineva

Download Amalies slides. En lille kommune ruller ud i en stor digital verden v/Ane Bender Justesen, SSP-konsulent i Odder Kommune.

Ung-til-ung og de sociale medier i Roskilde Kommune v/Maiken Ekstrand Krogdahl, koordinator i Klubberne i Roskilde Kommue.

Download Maikens slides.

Gruppechat – et populært tilbud til mange unge v/Signe Sandfeld Hansen (cand.psyk.), psykologisk konsulent ved Center for

Digital Pædagogik.