Øget efterspørgsel på oplæg til de digitale debutanter Pernille kommer senest fra en stilling som skolekonsulent i Kolding kommune, men er allerede et kendt og værdsat ansigt I CfDP. Pernille har nemlig tre års erfaring fra vores rådgivende team, først som frivillig chat- og brevkasserådgiver i Cyberhus, og senere som timelønnet koordinator på det rådgivende team, mens hun læste på Aarhus Universitet. Vi er rigtig glade for at kunne sige velkommen tilbage til Pernille – og har givet mikrofonen til hende, så hun kort kan præsentere sig:

Mikrofonen til Pernille

Jeg hedder Pernille Ballisager, og jeg har, så længe jeg kan huske, altid haft et ønske om at arbejde med at gøre en forskel for mennesker, store som små. Både under mine studier i Uddannelsesvidenskab og Pædagogisk psykologi og i jobs ved siden af, har jeg haft fokus på, hvordan man kan hjælpe, særligt unge mennesker, med at navigere i en omskiftelig verden med mange krav og muligheder.I min tid som rådgiver i Cyberhus fik jeg øjnene op for de muligheder digital rådgivning giver, og hvordan det netop er muligt at gøre en forskel ved at hjælpe med små som store problematikker over et tastatur.

Jeg er derfor rigtig glad for at være vendt tilbage til Cyberhus og Center for Digital Pædagogik! Det seneste år har jeg, som skolekonsulent i Kolding kommune, arbejdet med digitalisering i folkeskolen. Her har jeg afholdt mange kurser og oplæg i digitale medier og -læring for både elever og fagpersonale på folkeskoler.

Jeg har selv været teenager i en tid, hvor det digitale og de sociale medier vandt mere og mere indpas, men hvor det primært var op til en selv at finde rundt og lære denne nye verden at kende. Jeg glæder mig derfor til at komme ud og videreformidle erfaringer, viden og råd til børn og unge om, hvordan man kan begå sig på nettet, og samtidig hjælpe fagpersonale og forældre med at få lidt mere viden om, hvad det er der gør nettet og de sociale medier så spændende og interessante.

Jeg glæder mig til at komme ud og møde dig 🙂