Bestyrelsen

Center for Digital Pædagogik har en kompetent og erfaren bestyrelse, fælles for gruppens medlemmer er ambitionen om at gøre en forskel for udsatte børn og unge.

Anne L. Vinther

Formand. Leder af Pædagogisk Udviklingssektion i Skoleafdelingen, Silkeborg Kommune. Frivillig gennem mange år i Menighedsråd, Borgerforening og KFUM og KFUK.

 

Christian S. Lausten

Næstformand. Partner i konceptudviklings-virksomheden, Seismonaut. Cand.mag. i informationsvidenskab og retorik, tidligere Knowledge Director i Innovation Lab.

Bo Egil Hansen

Medlem. Organisations-konsulent i Aarhus Kommune. Lang erfaring i at arbejde med faglig og organisatorisk udvikling inden for det sociale område i kommuner; blandt andet udvikling af digitale tilbud til psykisk sårbare personer.

Jakob N. Mortensen

Medlem. Adm. direktør & partner i Combine. Arbejder for at gøre samspillet mellem mennesker og teknologi enkelt og effektivt, ved at skabe produkter og løsninger, hvor mødet med teknologien er en god oplevelse og på samme tid skaber nye relationer og mere forretning.

Marie-Elisabeth Hansen

Medlem. Cand.merc i strategi og ledelse. Direktør i den canadiskejet it-virksomhed CGI. Mere end 20 års ledelseserfaring.

Louise Morell Holm

Louise Morell Holm

Ressourceperson. Cand.mag i medievidenskab. Teamleder i Red Barnet. 12 års erfaring som konsulent og leder med frivillighed, strategi, projekt- og foreningsudvikling og samspillet mellem den frivillige, den offentlige og den private sektor.

Om bestyrelsen

Bestyrelsen mødes mindst 4 gange om året. Hvervet som bestyrelsesmedlem er ulønnet.

Læs vedtægter her.

CfDPs Nyhedsbrev

Du vil løbende blive opdateret omkring de unges digitale liv, cirka hveranden måned.