Bestyrelsen

Center for Digital Pædagogik har en kompetent og erfaren bestyrelse, fælles for gruppens medlemmer er at gøre en forskel for udsatte børn og unge.

Bjarke Buhl

Bjarke Buhl

Formand. Manager på Grundfos teknologicenter og tidligere formand for KFUM og KFUK i Danmark. MBA i teknologiledelse og lang erfaring med frivillige organisationer.

Christian S. Lausten

Næstformand. Partner i konceptudviklings-virksomheden, Seismonaut. Cand.mag. i informationsvidenskab og retorik, tidligere Knowledge Director i Innovation Lab.

Bo Egil Hansen

Medlem. Organisations-konsulent i Aarhus Kommune. Lang erfaring i at arbejde med faglig og organisatorisk udvikling inden for det sociale område i kommuner; blandt andet udvikling af digitale tilbud til psykisk sårbare personer.

Louise Morell Holm

Medlem. Cand.mag i medievidenskab. Leder af Frivilligcenter Aarhus. 12 års erfaring som konsulent og leder med frivillighed, strategi, projekt- og foreningsudvikling og samspillet mellem den frivillige, den offentlige og den private sektor.

Jakob N. Mortensen

Medlem. Adm. direktør & partner i Combine. Arbejder for at gøre samspillet mellem mennesker og teknologi enkelt og effektivt, ved at skabe produkter og løsninger, hvor mødet med teknologien er en god oplevelse og på samme tid skaber nye relationer og mere forretning.

Om bestyrelsen

Bestyrelsen mødes mindst 4 gange om året. Hvervet som bestyrelsesmedlem er ulønnet. Læs vedtægter her.

CfDPs Nyhedsbrev

Du vil løbende blive opdateret omkring de unges digitale liv, cirka hveranden måned.