Plakaten afspejler de temaer, som mange unge henvender sig med. De mange små kruseduller vækker nysgerrighed og inviterer forbigående til at undersøge, hvad der egentlig står.

NYE versioner

Længere nede på siden kan du se, hvordan Roskilde Kommune har lavet deres helt eget flotte plakatdesign, og i sommeren 2019 har Randers Kommune videreudviklet på Roskildes plakat med følgende resultat:

Randers-plakaten ovenfor kan benyttes både i tryk udgave og til visning på infoskærme rundt om i kommunen, da den bevidst er lavet i bredformat. Smart.

Herunder kan du se Roskilde Kommunes oprindelige plakat, som alle kommuner er velkomne til at kopiere og tilpasse. CfDP kan også kontaktes for evt tilpasninger. Klik for at se stor udgave.

Tilpasninger

Som ved de andre tryksager indsætter vi gerne jeres kommunelogo og eventuelle lokale samarbejdspartnere, sammen med jeres lokale facebookside og naturligvis et link til jeres lokale chat.

I får tilsendt en fil, som I selv kan trykke. Ønsker I ikke at stå for trykket, kan vi klare opgaven for jer og sende de færdige plakater direkte til jeres adresse.

Priser, hvis vi skal lave plakaten for jer

Vores pris for 200 stk. A2 plakater: kr 3000,00 inkl forsendelse. (420 x 594 mm)

( I kan også vælge at få plakaten i A3 format, 200 stk: kr 2500,00 )