En widget er et lille program, der hele tiden er aktivt på din hjemmeside. Cyberhus’ store lokale widget viser de seneste aktiviteter fra jeres lokale brevkasse og fra Cyberhus’ fora, mens den gør opmærksom på de unges muligheder for at chatte med jer. Du kan se et eksempel på Skanderborg Kommunes’ widget ude i sidebjælken til højre.

Den kan indsættes hvorsomhelst, eksempelvis elev-intra, bibliotekets hjemmeside, på klubbernes sider, skolens hjemmeside, men det kræver at I går gennem hjemmesidens webmaster / administrator.

Update: Indtil for nylig kunne widgets også indsættes på facebooksider, men facebook har nu begrænset funktionen til sider med over 2000 følgere. De, der indsatte widgetten inden foråret 2018 har dog fået lov at beholde den på deres sider.

Hvis I endnu ikke har en widget, kan I kontakte jonassindal@cfdp.dk. Pris for den lokale widget inkl. oprettelse og drift: Kr 1000,00 / kvartal.

Tilpasning

Når I bestiller widgetten, indsætter vi jeres kommunelogo og kobler overskriften “Chatrådgivning” op på jeres egen lokale chat, så overskriften vil lyse grønt, når I tænder for chatten. De unge vil på den måde kunne tilgå jeres chat fra alle de steder, hvor I har placeret denne widget. Som nævnt kobler vi også jeres brevkasse på, så snart I har de første tre besvarelser klar.