Bliv frivillig hos Hele Danmarks Familieklub

Hele Danmarks Familieklub er et nyt, stort landsdækkende projekt, som KFUM’s Sociale Arbejde står bag, og som CfDP er en del af. Sårbare familier mødes i hele landet i familieklubber, hvor de spiser og laver andre aktiviteter sammen. Forhåbningen er, at man kan styrke børn og unges forudsætninger for at bryde den negative sociale arv ved at skabe stabile, trygge og støttende familierammer gennem familieklubberne. For at understøtte denne indsats, får familierne i familieklubben mulighed for at få rådgivning, hvor de via brevkasse og chat kan snakke med en frivillig rådgiver om lige det, de har på hjertet. Med rådgivningschatten kan rådgiveren møde den besøgende i en chat-samtale for at lytte til den besøgendes udfordringer i en ligeværdig samtale, med mulighed for at henvise direkte til konkrete behandlingstilbud både online og offline.

CfDP står for denne digital rådgivning. Rådgivningen går i luften den 15. marts kl. 18-21 og torsdag aftener fremover, og som frivillig kommer du til at chatte fra vores kontor i Viby i Aarhus, hvor du kommer til at sidde sammen med frivillige fra Cyberhus. Der er rig mulighed for at sætte sit præg på den rådgivning der tilbydes til familieklubberne, og du får mulighed for at gøre en forskel for de sårbare familier i projektet.

Du kan læse mere om projektet her.

Vores krav til dig som frivillig er følgende:

  • Du har en socialfaglig baggrund
  • Har erfaring med at arbejde med sårbare mennesker
  • Du er over 35 år
  • Har mulighed for at tage 1-2 vagter (i Aarhus) om måneden.

 

Lyder det som noget for dig? Så kontakt projektleder Pernille Ballisager på mail: pernille@cfdp.dk eller tlf: 28 70 82 94.

CfDPs Nyhedsbrev

Du vil løbende blive opdateret omkring de unges digitale liv, cirka hveranden måned.