Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Vi havde i går en fantastisk god dag på University College Lillebælt, hvor vi lancerede vores nye bog ”Digital Trivsel – i arbejdet med udsatte børn og unge”. Rammen om dagen var et spændende seminar, hvor vi tog fat på bogens tema om, hvordan man kan arbejde digitalpædagogisk med udsatte børn og unges digitale trivsel på nettet, og hvorfor dette arbejde er vigtigt.

Både adjunkt ved UCL, Helle Hovgaard Jørgensen, og bogens hovedforfatter Kristian Lund fra CfDP, fik sendt bogen godt afsted med to gode oplæg som tog udgangspunkt i de udfordringer og muligheder, som digitale medier stiller fagpersoner overfor. Den efterfølgende debat levede op til vores forhåbninger om, at bogen kan være med til at skabe debat og bringer begreberne digital pædagogik, digital trivsel og digital dannelse ind på de pædagogiske uddannelser og efteruddannelser.

Bestilling af bogen kan ske her – og den tilhørende temaside finde du her. Oplæg og præsentation fra dagen findes her.

[caption id="attachment_8095" align="aligncenter" width="640"] Det fantastiske team bag boglanceringen. Fra venstre studierektor ved UCL Lars Lynge Nielsen, forfatter og redaktør på bogen Per Straarup Søndergaard, medforfatter Louise Ørum-Petersen fra CfDP, undertegnede, adjunkt ved UCL Helle Hovgaard Jørgensen og bogens hovedforfatter Kristian Lund fra CfDP:[/caption]

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.