Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Hele cfdp-teamet er nu tilbage efter en dejlig lang og solring sommer, ladet med ny energi, en god ansigtskulør og ikke mindst et hold friske praktikanter.

Med ombord på skibet har vi fået fire nye praktikanter. Velkommen til Roop, Alin og Kirsten fra Multimediedesign/E-koncept og Mircea fra Markedsføringsøkonomi – vi glæder os til jeres input, refleksioner og gode kræfter det næste halve års tid. 

Og der bliver nok at se til. Mange gode og nyttige projekter er i fuld sving. Vi glæder os meget til at arbejde videre med bl.a. Aarhus Kommune om den virtuelle bostøtte og ungapp’en, sammen med Københavns Kommune om digital rådgivning på KRAM chatten og med Kræftens Bekæmpelse om uddannelse af rådgivere til deres nye digital rådgivning.

Vi glæder os også over, at vi i stigende omfang får lov til at kommentere på børn, unge og digitale tendenser – f.eks. vil vi hen over sensommeren kunne ses i UltraNyt, hvor vi i øjenhøjde med børnene taler om digital adfærd og trivsel.

Vi glæder os til et spændende 2. halvår med jer alle…

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.