Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

CfDP ønsker alle kunder, frivillige og ansatte en god sommer. Tak for et forrygende forår hvor mange viste os stor tillid og vi fik mange muligheder for at præge børn og unges digitale liv sammen med jer alle.

Vi holder åbnet hele sommeren i vores digitale rådgivning, Cyberhus.dk, men kører på ferieblus med lidt færre brevkasser åbent. I chatten sidder vores mange frivillige rådgivere som sædvanlig klar. Tak for det – I er et fantastisk team.

I Centeret er vi mange der går på ferie i de næste par uger, men ikke alle. Der bliver også henover sommeren travlhed i Centeret, da vi i samarbejde med Slagelse Misbrugscenter og netværket af 23 kommuner er godt i gang med at udvikle det nye netstof.dk som lanceres til oktober.   God sommer fra os alle.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.