Det er stadig uvist, hvornår og i hvilket omfang Danmark kan lukke op igen efter corona-nedlukningen. Derfor tilbyder vi nu, at du som fagperson kan deltage i digitale foredrag hjemmefra.

Rigtig mange fagpersoner er lige nu sendt hjem fra arbejdet, mens fysiske rådgivningstilbud, institutioner og fællesskaber er lukket ned.

Samtidigt betyder nedlukningen selvfølgelig også, at vores ellers så travle foredragsteam ikke får lov til at dele ud af deres viden om børn og unges digitale vaner og hverdag.

Interaktive onlineforedrag
Fordi det endnu er uvist, hvornår vi igen kan tilbyde at dukke op fysisk, åbner vi nu op for muligheden for at få del i vores digitale viden – digitalt.

Vi har kigget bunken af teknologiske og web-baserede løsninger igennem og er klar med foredrag, hvor du både kan lytte til vores foredragsholdere og komme med indspark, f.eks. ved brug af interaktive løsninger som Slido.

“I CfDP følger vi naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til fysiske forsamlinger i den kommende tid. Vi GLÆDER os til at se elever, forældre og fagpersoner så snart det igen vurderes forsvarligt. Men i mellemtiden eksisterer behovet for viden og dialog om digital adfærd og trivsel dog stadig. Derfor byder vi ind med virtuelle foredrag og webinarer til de samarbejdspartnere, som foretrækker at blive klogere på afstand,” siger foredragsholder og projektleder ved CfDP, Jonas Ravn.

Du kan se, hvilke af vores oplæg, vi nu gør virtuelle, lige her.

Kontakt
Hvis du er interesseret i at hilse på os på video sammen med dine kolleger eller fagfæller, kan du kontakte Jonas Ravn på jonas@cfdp.dk eller telefon 22 30 20 01.

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.