Vel hjemvendt efter påskens helt store gamingevent – Copenhagen Games – sidder jeg endnu og glæder mig over det enorme events nærværende og vedholdende fokus på det spektakulære og sportslige islæt af moderne computerspil og kulturen omkring dem. Nørder, gamere, interesserede og et par enkelte forvirrede forældre havde fundet vej til Øksnehallen i København hvor der bliver spillet en myriade af computer- og videospil (for både amatører og professionelle), gjort reklamefremstød og diskuteret alt imellem himmel og jord. CFDP – ved Christian Mogensen – var naturligvis på pletten for at tage pulsen på gamingmiljøet og vi sidder lige nu med over 1.000 billeder og masser af interviews der skal sorteres, redigeres og finpudses.

Vi vil gerne takke Copenhagen Games, sponsorer og arrangørgruppe for et fantastisk veludført arrangement der virkelig fik vist spil og spillere fra deres mest sociale og udadvendte side!

IMG_0439 IMG_0696 IMG_0721 CPH Games 1

Skrevet af tidl. medarbejder Christian Mogensen

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.