Vi har oprettet denne side, for at DU kan deltage eller blot følge med bagved scenerne på det nye netstof.dk. Læs derfor med, hvis du gerne vil have en finger med i spillet, eller blot er en hund efter insider-viden.

Her på siden vil vi løbende poste links til nyheder og brugerundersøgelser i forbindelse med det nye netstof.dk. Du vil kunne følge med via menuen ude til højre.

Brugerinvolvering i CfDP

Den bedste måde at sikre os mod meningsløse løsninger er at tage vores brugerinvolverende processer alvorligt. Brugerinvolveringen betyder, at vi bestræber os på at åbne vores øjne og ører for værdifulde input fra projektets Dag ét.

Vi ved også, at vi i rent fysisk forstand må åbne vores døre for de udenforstående, der har viden og idéer, og som kan bidrage konstruktivt til vores arbejdsprocesser. I de tilfælde, hvor brugerne ikke kan komme til os, kommer vi gerne til brugerne. Derfor tager vi f.eks. på skolebesøg og workshopper med klasser på kreative og lærerige måder. På dén måde sikrer vi, at vores projekter bevarer fingeren på pulsen.

Dette projekt er udarbejdet for Socialstyrelsen i samarbejde med Slagelse Misbrugscenter.

 

 

]]>

Online rådgivning