Den 18. og 19. oktober 2012 afholdes der Safer Internet Forum i Bruxelles, og CfDP vil være med, når der lægges op til en konference med temaet ”Creating together a Better Internet for Children and Young people”. Siden opstarten i 2004 bliver der på konferencen hvert år taget fat i en problematik omhandlende sikrere internetomstændigheder. Der kommer en række deltagere, som har hver deres professionelle baggrund og kommer fra forskellige steder både i og udenfor Europa.

Kristian Lund fra CfDP, som har erfaring med arbejde indenfor digital pædagogik, skal være med til at skyde konferencen i gang under titlen ”What services for A Better Internet”, hvor han bl.a. vil komme nærmere ind på, hvordan man som professionelle voksne må – revurdere måden at møde og arbejde med børn og unge på, hjælpe de unge med at opnå bedre digitale kompetencer, og påpege hvordan man gennem dialog kan involvere de unge i digitale spørgsmål og dilemmaer.

Programmet for konferencen findes her, og det ser ud til at blive to gode og lærerige dage i Bruxelles med mange spændende oplæg.

Direkte link til registreringsformular

Skrevet af Merete Pilegaard Rasmussen, frivillig kommunikationsmedarbejder. 

]]>

Nyheder