Anni Marquard

Grundlægger og Administrerende Direktør Mere om Anni

Emil har været tilknyttet CfDP siden 2019, først som frivillig medarbejder i vores online rådgivning Scammed.dk, dernæst som timelønnet projektmedarbejder samme sted. De seneste år har han også været flyvende på vores oplægstjeneste med oplæg til elever og forældre over hele landet.

Vi er meget glade for at Emil har sagt “ja tak” til at blive fastansat og fortsætte sin gode indsats i CfDP. Dels er han allerede meget vellidt for sin høje faglighed og sit gode humør blandt kolleger og samarbejdspartner, men ansættelsen fortsætter desuden også forankringen af CfDPs indsatser i det sjællandske, da Emil er bosat på Sjælland.

I forbindelse med ansættelsen siger Emil: ”Arbejdet hos CfDP er det rigtige sted for mig, fordi det giver mulighed for at knytte en hardcore, nørdet indsigt i teknologi med ønsket om at gøre en forskel for børn og unge. Jeg glæder mig til at sætte fokus på, hvordan et sundt og kritisk skærmforbrug kan forhindre ubehagelige oplevelser på nettet og styrke børns sociale liv.”

Emil kommer med en baggrund som cand.it. i IT, læring og organisatorisk omstilling hvor han har skrevet projekt om bl.a. økonomisk kriminalitet i videospil og videospils rolle i børns sociale liv med fokus på sociale normer og køn. Læg dertil hans blødende hjerte for de sårbare børn og unge i alle aspekter, hans anvendelsesorienterede IT-uddannelse og vindende væsen, der tilsammen både understøtter og styrker CfDPs virke nu og i fremtiden.

Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med børn og unges digitale trivsel gennem blandt andet kriminalpræventive indsatser, oplæg og afdækning af ny viden gennem forskning

Emil Ludvigsen Fagkonsulent – Center for Digital Pædagogik

Gennem årene har Emil oparbejdet en stor viden om børn og unges digitale liv med fokus på økonomisk kriminalitet i gaming, både gennem sit arbejde hos CfDP men også gennem sit studie og sit store arbejde på en lang række store brugerdrevne online fora for gamere.

Med ansættelsen af Emil har vi fået endnu en stærk repræsentant for CfDPs værdier og virke – nu også med afsæt i hovedstadsområdet. Tag vel imod ham – og ræk gerne ud for et samarbejde hvis du har brug for en specialist i scamming, skintrading, kryptovaluta, gaming og platformenes opmærksomhedsøkonomi.

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.