Unik mulighed for skolebesøg, når vi sammen med gode partnere afholder mange events for børn og unge, forældre og fagpersoner – gratis, digitalt og direkte ind i klasselokalet!

Fra d. 3.-8. maj afholdes IWDK – og CfDP har naturligvis en række lærerige og spændende tilbud klar til børn og unge. Heriblandt vores digitale oplæg, som vi anbefaler man deltager på som klasse.

For mellemtrinnet holder Emil Ludvigsen fra CfDP et oplæg omkring gaming og det sunde, kritiske forbrug. Det foregår torsdag den 5. maj.

På oplægget vil Emil snakke om gaming, god kommunikation, forretningsmodeller, scams og de andre ting, der hører til gaming, så de unge bliver klædt på til at kunne spille på en sundere og sjovere måde.

Læs mere om dagen samt tilmelding her.

For udskolingen tilbyder vi to forskellige oplæg:

Tirsdag den 3. maj snakker Stine Helding Rand fra CfDP om kritisk tænkning og demokrati. Det er så vigtigt, at børn og unge kan forholde sig kritisk til den information, de møder nettet.

Læs mere om Stines oplæg samt tilmelding her.

Og onsdag den 4. maj snakker Anna-Sofie Bruun fra CfDP om digital trivsel og gode fællesskaber.

Hun vil blandt andet gå ind på spørgsmål som “hvad er god og dårlig opførsel”, “hvordan passer jeg på mig selv og andre”, og “hvad må jeg dele og hvad bør jeg ikke dele”.

Læs mere om Anna-Sofies oplæg samt tilmelding her.

Vi håber meget, du kigger forbi sammen med en flok nysgerrige børn.

Tryk på linket for at læse mere om de enkelte oplæg samt tilmelding. Alle oplæg er GRATIS, men kræver tilmelding.

Anonym chatrådgivning Anonymous chat counselling Brevkasserådgivning Brugerinvolvering Centeret chatrådgivning Computerspil Cyberhus Det offentlige Digital dannelse digital effort Digitale produkter Digital indsats digital pedagogy Digital pædagogik Digital trivsel Erfaring Experience facebook Fagfolk på institutioner Fagfolk på skoler Foredrag og workshops Forældre Frivillighed Gaming international co-operation Internationalt samarbejde IT-pædagogisk metode Kommunesamarbejde Mobning municipal cooperation Netetik Netkultur Netsikkerhed Netstof Opsamling af viden Politik Pædagogik Rådgivning Samarbejdspartnere sociale medier social media Studerende Udsathed Ungerådgivning

Digital trivsel