Jeg ved, at Google og Facebook er konkurrenter med stort K. Derfor kan det selvfølgelig være bevidst drilleri fra Googles side, at deres egen “autocomplete” funktion altid foreslår mig de mest nedslående links om Facebook. Jeg tillader mig lige at dele et par lyn-observationer.

Autocomplete-funktionen i Google tilbyder dig de mest populære søgninger, der passer på de bogstaver, du sætter ind i Googles søgefelt. Altså det, som flest har søgt på. Her er tre tilfældige søgninger, som giver et ret ens billede:

“Facebook er” – Googles forslag:

 

  “Facebook gør” – Googles forslag

 

 Og internationalt: “Facebook makes” – Googles forslag

 Jeg ved godt at “konflikt” er et herskende nyhedskriterie, men helt ærligt.

Så slemt er Facebook altså ikke, Google.
Så nu er det sagt.

]]>

Digital trivsel