Tilbage til oversigten

Gratis temadag: Bliv klogere på online drengerådgivning

Så er det blevet tid til den næste temadag, og vi glæder os allerede til at se dig til endnu en spændende og lærerig dag! Denne gang kan du blive klogere på, hvordan man bedst rådgiver drenge online. I samarbejde med TUBA Danmark har vi i løbet af de sidste fire år gjort os gode erfaringer via den online drengerådgivning MitAssist og fået indsigt i konstruktive metoder i rådgivning af drenge.

På dagen kan du blive klogere på de rådgivnings-, kommunikations- og rekrutteringsmetoder, som virker i arbejdet med udsatte teenagedrenge på MitAssist. På dagen præsenteres en bred palet af relevant viden både omkring kommunikation, design og markedsføring samt en metodehåndbog til online drengerådgivning, som du også får med hjem.

Du er velkommen til at deltage, hvad enten du arbejder som eller studerer til eksempelvis lærer, pædagog, terapeut, psykolog eller socialrådgiver.

Det praktiske

Dato og tidspunkt: 13. december 2017 kl. 10:00-15:00

Pris: Gratis (no show-fee 500,-)

Afholdes: Center for Digital Pædagogik, Skanderborgvej 156, 8260 Viby.

Tilmelding: Tilmeld dig senest 11. december 2017 ved at klikke her.

Dagens program

10.00: Velkomst

Michelle Kogstad, projektleder fortæller om, hvad MitAssist er for en størrelse, og hvorfor det blev besluttet at sætte kræfterne ind på et nyt rådgivningstilbud til udsatte teenagedrenge.

10.30: Derfor er MitAssist blevet en succes

Amalie Agerbæk, ekstern evaluator hos Ineva fortæller om de metodiske skridt, der er taget for at nå målet med projektet. Du vil få en dybdegående indsigt i, hvad der har haft en reel effekt i arbejdet med udsatte teengagedrenge.

11.30: Sådan bruger drengene sitet

Niels-Christian Bilenberg, rådgivningskoordinator giver ved hjælp af eksempler fra MitAssist.dk en udførlig gennemgang af drengenes adfærd på sitet for at gøre dig klogere på, hvordan udsatte teenagedrenge gør brug af et online rådgivningssite.

12.00: Hvad nu? MitAssists fremtid

Niels-Christian Bilenberg & Jonas Sindal Birk, konceptudvikler fortæller om, hvorfor det er afgørende at sitet lever videre samt om Center for Digital Pædagogiks ambitioner med MitAssists fremtid.

12.30: Frokost

13.00: Markedsføring af MitAssist til drengene

Michelle Kogstad Nielsen giver en grundig gennemgang af de anvendte kommunikative metoder for at markedsføre sitet til drengene, samt hvilke do’s and don’ts der er værd at bemærke, når man skal sælge et rådgivningstilbud til teenagedrenge.

14:00: Præsentation af Metodehåndbogen

Camilla Rode Jensen, webrådgivningsansvarlig har på baggrund af projektets fireårige levetid samlet de vigtigste metoder i en håndbog, og dem vil vi gøre dig klogere på dagen.

14:45-15:00: Afrunding og tak for i dag

Om MitAssist

MitAssist er et online mødested for teenagedrenge, som vi i løbet af de sidste fire år har udviklet i samarbejde med TUBA Danmark. Projektet har til formål at udvikle en metode til at hjælpe udsatte teenagedrenge –  en målgruppe som kan være svær komme i kontakt med, når det gælder rådgivning.

Vi ses til en spændende og lærerig dag!

MitAssist

6 kommentarer

 1. bente Tobar siger:

  Jeg har tilmeld mig og 3 kolleger, men jeg har ikke fået en tilbagemelding ?

  kan vi booke 4 pladser ?

 2. Ditte siger:

  Kommer i til Sjælland?

  • Vi kommer desværre ikke til sjælland i denne omgang, men vi livestreamer oplæg fra dagen direkte til vores Facebook Grupper: Center for Digital Pædagogik. Håber du har lyst til at kigge med 🙂

 3. Piv siger:

  Som projektleder på http://www.mandsnak.dk er dette ultra relevant for mig og de frivillige rådgivere. Kommer temadagen til sjælland? Kh Piv

  • Vi kommer desværre ikke til sjælland i denne omgang, men vi livestreamer oplæg fra dagen direkte til vores Facebook Grupper: Center for Digital Pædagogik. Håber du har lyst til at kigge med 🙂

Skriv ny kommentar

CfDPs Nyhedsbrev

Du vil løbende blive opdateret omkring de unges digitale liv, cirka hveranden måned.