MitAssist søger ikke frivillige i øjeblikket!

“Hej. Jeg har denne her veninde. Vi er meget tætte og ses tit efter skole, enten hjemme ved mig eller et sted i byen. Aldrig hjemme hos hende, for hendes far drikker, og han bliver meget ubehagelig, når han er fuld. I sidste uge kom hun i skole med blå mærker. Jeg spurgte ind til det, men hun sagde, at hun bare var faldet. Jeg valgte at tro på hende, men i dag kom hun igen i skole med blå mærker og med et sår over det ene øje. Jeg er bange for, at hendes far slår hende, men når jeg prøver at snakke med hende, benægter hun. Hvad kan jeg gøre?”

På MitAssist vil du ofte opleve en mere personlig tilknytning til dem, du rådgiver, end hvis du sidder i en anonym chatrådgivning – De unge spørger nemlig tit efter en specifik coach, når de vil have et assist.

Som coach på MitAssist får du konkret rådgivningserfaring, som du kan skrive på CV’et. Du får også en anbefaling med, når du tager herfra igen.

Du bruger dine egne erfaringer til at hjælpe de unge, men vi støtter dig selvfølgelig med løbende sparring og feedback. Hvis du har lyst inddrager vi dig også i udviklingen af MitAssist.dk.

MitAssist er en digital rådgivningstjeneste med form som en brevkasse, som er bygget op med udgangspunkt i gaming. Når man stiller et spørgsmål, får man ikke et svar eller et råd men derimod et assist. De voksne, der sidder klar til at svare på spørgsmål, hedder ikke rådgivere men coaches. De unge giver assists til hinanden, og hvis de har behov for det, kan de bede om et assist fra en coach.

Vi forventer, at du underskriver tavshedserklæring og børneattest. Du forpligter dig til 12 måneder hos os, og du skal have mulighed for at give assists indenfor 7 kalenderdage (du vil selvfølgelig have mulighed for at holde ferie eller pause).

For at blive coach på MitAssist skal du kontakte Niels-Christian Bilenberg på nc@cfdp.dk.