Forældre, der henvender sig til Famileklubben spørger om alt mellem himmel og jord, for eksempel “er mit barn alderssvarende?” eller “hvordan passer jeg bedst på mit barn i en skilsmisse?”. Her kan du som frivillig være den hjælpende hånd i mange forskellige situationer og udfordringer.

Hvis du er fyldt 35 og har en socialfaglig uddannelse, kan du blive chat- og brevkassevejleder i Hele Danmarks Familieklub.

Du vil få rig mulighed for at bruge din faglighed og sætte dit eget præg på dit frivillige arbejde, og vi sørger for, at du hele tiden har andre socialfaglige medfrivillige, som du kan spare med.

Rådgivningen foregår hver torsdag 18-21, og du skal have mulighed for at tage en til to vagter om måneden fra klokken 18 til 21 i Aarhus.

Brevkasse- og chatrådgivingen i Hele Danmarks Familieklub er et tilbud til udsatte og sårbare familier i hele landet. KFUM’s Sociale Arbejde står bag projektet,.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt projektleder Pernille Ballisager på mail: pernille@cfdp.dk eller tlf: 28 70 82 94.