“Jeg synes gruppechatten er et super godt intiativ, fordi det ikke kun er en voksen, men også andre unge Man kan få nogle andre synsvinkler på nogle ting, men også bare få opfyldt det sociale behov, hvis man er meget introvert.”

Gruppechat.dk er et rådgivningstilbud, hvor unge kan deltage i et gratis, online og anonymt gruppeforløb. Tilbuddet er til unge i alderen 12 til 25 år.

Som frivillig bliver du tilknyttet som rådgiver i en gruppe med 6-12 unge. Du har selv indflydelse på hvor længe forløbet skal vare, samt indholdet i hver enkelt gruppechat. Det betyder at du har mulighed for en tættere relation til de unge, og dermed følge deres udvikling tættere over tid.

Du kommer også til at indgå i et stort netværk af vores øvrige frivillige i CfDP, og får konkret erfaring med rådgivning, som du kan skrive på dit CV. Vi giver dig løbende vejledning, og du har altid adgang til en professionel, som du kan spørge om hjælp. Ligeledes er det muligt at afprøve forskellige rådgivningsaktiviteter internt i CfDP efter første forløb.

For at blive frivillig hos Gruppechat.dk skal du være fyldt 21 år. Du skal være i gang eller færdig med en uddannelse som lærer, pædagog, psykolog, socialrådgiver eller lignende. Du forpligter dig til at varetage mindst 1 forløb med 1 gruppechat ugentligt, dvs. 2t ugentligt.

Vi forventer at du underskriver tavsheds- og samtykkeerklæring og lade os indhente børneattest.

Arbejdet foregår i Aarhus på Skanderborgvej 156, 8260 Viby J.

Lyder det som noget for dig? Kontakt frivilligkoordinator Signe på signe@cfdp.dk