“Min samtale på Gruppechat her til aften var en af de bedste, jeg har haft. Der var en voksen, der lyttede til mig, forstod mig og svarede med søde beskeder. Hun satte sig ind i, hvordan jeg havde det, og hun sagde mig ikke imod. Det er rigtig rart med en voksen, man har tillid til. En der vil lytte. Voksne kan ændre meget, når de er der for en”.

Hos Gruppechat.dk kan du blive frivillig chatmentor for unge mennesker. Du kommer til at indgå i et stort netværk af frivillige og får konkret erfaring med rådgivning, som du kan skrive på dit CV. Vi giver dig løbende kurser, vejledning og supervision, og du har altid adgang til en professionel, som du kan spørge om hjælp.

Gruppechat er et udviklingsprojekt, og du kan derfor få stor indflydelse på dit eget frivillige arbejde.

På Gruppechat.dk bliver du, sammen med en anden frivillig, mentor for 6-12 unge gennem et forløb på fire uger. Det betyder, at du får en tættere relation til de unge, end hvis du rådgav i en typisk chatrådgivning.

Gruppechat.dk er et rådgivningstilbud, hvor unge kan deltage i et gratis, online og anonymt gruppeforløb. Tilbuddet er til unge i alderen 12 til 25 år, og forløbet strækker sig over fire gruppechats i streg.

For at blive frivillig hos Gruppechat.dk skal du være fyldt 21 år. Du skal være i gang eller færdig med en uddannelse som lærer, pædagog, psykolog, socialrådgiver eller lignende. Du forpligter dig til mindst et forløb bestående af ugentlige sessioner á 1½ times varighed over fire uger. Vi forventer at du underskriver tavsheds- og samtykkeerklæring og lade os indhente børneattest.

Arbejdet foregår i Aarhus på Skanderborgvej 156, 8260 Viby J.

Lyder det som noget for dig? Kontakt frivilligkoordinator Cecilie på cecilie@cfdp.dk