Søger du samtaletræning og erfaring med digital rådgivning?

Cyberhus søger frivillige rådgivere til vores chatrådgivning.

Er du fyldt 21 år, uddannet eller under uddannelse til socialrådgiver, psykolog, pædagog eller lærer? Vil du gerne have fyldt op på din erfaringskonto samtidig med, at du gør en forskel for børn og unge i Danmark? Så er Cyberhus måske noget for dig.

Som frivillig chatrådgiver i Cyberhus får du:

 • Digital rådgivningserfaring
  En-til-en samtaler med unge med særligt fokus på den skriftlige kommunikation og de muligheder der åbner sig, når relationen bliver helt anonym.
 • Faglig sparring & vejledning
  ALLE vagter sidder du sammen med en erfaren, lønnet rådgiver. Efter hver vagt er der debriefing og mulighed for  sparring sammen med de andre frivillige.
 • Tværfagligt og socialt netværk       
  Du bliver en del af tværfaglig frivilliggruppe, som sætter pris på såvel den faglige sparring som det gode grin.
 • Faglig og personlig udfordring
  En anonym rådgivning, der er åben for alle emner, inviterer til, at man bliver udfordret på såvel konkrete problematikker som de kortvarige relationer til de unge. Hvordan møder du en dreng på 13 år, der går med selvmordstanker, en pige på 16 år der netop har selvskadet igen, eller den 15-årige der føler sig fanget i en forkert krop? Hvad gør man, når chatten er slut, men man havde meget mere, man gerne ville sige til den unge? Vi garanterer et udfordrende arbejde, og vi klæder dig på til at kunne løfte opgaven.

Læs mere om etik og værdier i CfDP Rådgivningerne her

Det giver mig mening at kunne rådgive børn og unge. Samtidig giver det en følelse af fællesskab at være på vagt med andre rådgivere, og det er dejligt at have nogle at sparre med, hvad enten det er under en chat eller i et brevkassesvar. Samtidig giver det mig følelsen af at udføre et stykke arbejde, som jeg vil kunne bruge i mit fremtidige arbejdsliv

Signe, Frivillig rådgiver i to år

Det praktiske 

Du skal have mulighed for at arbejde fra vores kontorer i Viby J, og vi forventer, at du kan tage minimum to månedlige vagter af fire timer. Vagterne fordeles sådan, at du altid kender din vagtplan mindst ét kvartal frem.

Kontakt

Lyder det som noget for dig? Du kan kontakte Niels-Christian Bilenberg på mail nc@cyberhus.dk eller telefon 86 370 400 / 31 381 440, hvis du ønsker at blive frivillig rådgiver eller bare vil høre mere.