☰  Menu

Computerspillene og deres kultur

Computerspilsområdet – gaming – er vokset eksplosivt de seneste år; fra nichekultur i kældre og teenageværelser til olympisk sportsgren og nationalsport. Det betyder også, at computerspillene fylder mere og mere i de unges hverdag – måske for meget?

Computerspil er fantastisk. Nogle gange så fantastiske at man taber timer og dage til skærmens skær. Til gengæld får man masser af social stimuli og skræddersyede udfordringer; men hvornår er det en fair byttehandel? Computerspil og hele kulturen omkring dem kan være svær at forstå, når man ikke selv er vokset op i slipstrømmen fra CounterStrike, League of Legends og Minecraft. Vi giver et indblik i, hvorfor og hvordan computerspil gør børn og unge glade, og giver gode råd til hvordan man styrer skærmtid, og sørger for, at computerspillene ikke bliver noget man skændes om derhjemme. Vi tilbyder et indblik i den ungdomskultur som med sit særegne sprog og højlydte følelsesniveau kan være svær at dele entusiasmen for.

Vi vil gerne snakke aldersmærke, sprogbrug, skærmtid, kost og ernæring, fordomme, stereotyper, motivation, streaming og meget mere.

Pris og praktisk
Oplægget varer ca. 1½ time og koster 4.500 DKK + transport (eksl. moms)
Skal foredraget afholdes mere end 150 km fra Aarhus tilføjes et tillæg på 1000 DKK

Ved større forsamlinger bedes skolen at stille et smartboard/projektor (med VGA-udgang) samt håndfri mikrofon til rådighed.

Kontakt
Skriv eller ring til Christian Mogensen
E-mail: christian@cfdp.dk
Hovednummer: 86 370 400 (Spørg efter Christian)

Skriv ny kommentar

Vil du modtage CfDPs nyhedsbrev?

Nej tak